top of page

Inspirationsmøde

Første skridt er, at vi mødes i det aktuelle rum og inspirerer hinanden. Jeg fornemmer stemningen, spørger ind til, hvad du drømmer om, hvilke ønsker du har for dit hjem og hvilke praktiske behov.  

Moodboard

Hvis vi på inspirationsmødet bliver enige om at arbejde videre sammen, starter jeg altid min kreative proces ud med at kreere et moodboard, der har til formål at inspirerer samt visualisere mit koncept ud fra mine kunders ønsker, behov og drømme.

Det er et redskab, jeg bruger bestående af billeder, tekst, materialer eller objekter sat sammen for at danne et visuelt overblik over det udtryk, jeg vil gå efter. 

Mit moodboard bliver altid præsenteret på et personligt møde, hvor jeg uddyber baggrunden for mine ideer. 

Løsning

Efter at have færdiggjort mit moodboard, går jeg i gang med skitsering. Her får jeg mig et nærmere og mere klart overblik over, hvordan indretningen og opstillingen af møblerne kunne se ud i det givne rum.

Efter min skitseringsproces tegner jeg min løsning på den givne indretningsopgave. Her udformer jeg de endelige tegninger med konkrete farver, tapeter, materialer samt møbler. Her laver jeg som regel op til flere tegninger, for at min kunde kan se løsningen fra forskellige vinkler af. 

Afslutningsvis i min proces udvikler jeg en plantegning, hvor jeg visualiserer opstillingen af møblerne. Her viser jeg kunden, hvilke produkter jeg ser i deres nye hjem, hvad de koster og hvor de kan købes.

Jeg foretrækker, som ved moodboardet, at vi mødes til en gennemgang af den færdige løsning. 

Supplerende løsningsforsalg 

Hvis du ønsker flere forskellige løsninger eller andre supplerende opgaver, afregner vi det på timebasis. 

Untitled_Artwork 37.png
Untitled_Artwork 38.png
Untitled_Artwork 36.png
bottom of page