top of page

Hej, jeg er Mathilde!

IMG_0598.jpg

Jeg er 26 år gammel, bor i København

og så er jeg har de seneste 2,5 år arbejdet i arkitekt og møbelvirksomheden SIGNMENT i

hjertet af Østerbro.

Derudover har jeg ved siden af

arbejdet valgt at opkvalificere mine kompetencer via skolen IndretningsAkadamiet.

Mig

Som menneske er jeg positiv, ydmyg og generøs. Og det vil du kunne mærke i mit arbejde.

Jeg har en holistisk tilgang til indretning, da det for mig betyder meget at opfylde mine kunders ønsker og se dem afspejlet i deres hjem.

At kunne se det rum man er i og hvilke mennesker, der bruger det som en helhed. Fordi for mig handler indretning om, at din personlighed og dit daglige liv skal skinne igennem og hænge sammen, så du får et hjem, du trives i hver dag, hele tiden.

 

Jeg kommer med nye øjne og ideer til, hvad der skal ske med jeres bolig, så det bliver et personligt og hjertevarmt hjem, der passer til jer. 

Kompetencer 

Udover at læse til indretningsarkitekt, er jeg uddannet designteknolog fra KEA, inden for Sustainable Fashion. Her har jeg fordybet mig i, hvordan bæredygtighed kan forbedres i modebranchen.

Jeg har altid været utrolig kreativ anlagt, og jeg synes, det er utrolig sjovt og inspirerende at hjælpe mennesker med at se muligheder, de ikke selv havde kunne forestille sig.

Med denne baggrund har jeg tilegnet mig sans for farver, proportioner, stilfornemmelser, som bidrager til mit arbejde som indretningsarkitekt.

IMG_0688.JPG
bottom of page